Kremen City nieuws

Handige Brochures van Petsplan voor nieuwe eigenaren van kittens van Kremen City met Maand Gratis Huisdierenverzekering

2020

19. mei, 2020
SInds ruim 2 jaar heeft Kremen City ook een instagram account, Kremencity.nl, beheerd door onze oudste dochter.

Vandaag pagina 'Instagram' toegevoegd op de website (klik op de titel van dit nieuwsbericht).
6. feb, 2020
Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website na toestemming van de eigenaren. Folder voor 2020 is toegevoegd met ontvangen foto's
30. jan, 2020
Met ingang van januari krijgen de eigenaren van nieuwe kittens van Kremen City naast een Royal Canin kitten pakket ook een Maand Gratis Huisdierenverzekering mee van Petplan, samen met een brochure "De Eerste Dagen" en een brochure "EHBO voor je Kat".

2019

15. dec, 2019
Tijdens de show van de NLKV in Oirschot kreeg ZoomZoom zijn tweede CAC kampioenspunt en BIV (Best in varieteit). Victor haalde zijn derde CACIB voor Internationaal kampioen en onze creme poes Uma haalde haar eerste CAC.
24. nov, 2019
Op de show van de BCF in Antwerpen gaf keurmeester Dirck RAemdonck onze Cinnamon kater Zoom Zoom von Walder zijn eerste CAC kampioenspunt.
22. sep, 2019
Op de show van de NRKV in Ede kreeg Victor van de keurmeester een prima rapport en zijn tweede CACIB punt voor Internationaal Kampioen.
8. sep, 2019
John Travolta Best in Show NVvK in Rotterdam
De show in Rotterdam van de NVvK op zondag 8 september was weer erg succesvol voor Kremen City. Onze blauwe kater John Travolta kreeg zijn derde CACIB en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Victor, onze lilac kater werd Best in Varieteit (kleur) en haalde zijn eerste CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.
29. jul, 2019
Nieuwe website voor NVvK
24. jun, 2019
Foto's 2019 toegevoegt. Je kunt de page liken!
31. mrt, 2019
De show in Gouda van de NVvK op zondag 31 maart was erg succesvol voor Kremen City. Onze lilac kater Victor kreeg zijn derde CAC en haalde daarmee zijn Kampioens titel en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Jonh Travolta, onze blauwe kater haalde zijn tweede CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.
4. mrt, 2019
Lilac kater Victor van kremen City toegevoegd
Victor van Kremen City krijgt Kampioens titel en verkozen tot Best in Show kater Korthaar, NVvK show in Gouda 31 Maart 2019

2018

8. okt, 2018
Tijdens de show van de NRKN in Wassenaar kreeg Prada haar derde CAC en werd dus Kampioen met Ch. titel! Onze lilac kater Victor kreeg zijn tweede CAC. Tezon behaalde zijn tweede CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.
16. sep, 2018
Foto's toegevoegd die we de afgelopen maanden ontvingen van Kremen City katten bij hun huidige baasjes. Like them if you like them :-)
9. sep, 2018
Op de eerste show na de zomer van de NVvK in Rotterdam kregen vier van onze katten kampioenspunten: Victor kreeg zijn eerste CAC, Prada haar tweede CAC, John Travolta zijn eerste CACIB en onze trots Tezon behaalde zijn eerste CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.
11. feb, 2018
Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Turnhout tijdens de show van the Belgian Cat Fanciers club zijn laatste CACE punt en werd daarmee Europees kampioen. Blauwe kater Zain van British Rainbow haalde er zijn eerste CACE punt
14. jan, 2018
Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Westerlo in Belgie tijdens de show van de European Cat Association weer een CACE punt. Blauwe kater Zain from British Rainbow haalde zijn laatste CAGCI punt en is nu Groot Internationaal kampioen.
De visitekaartjes van Kremen City

2017

17. dec, 2017
Onze lilac kater Victor van Kremen City is tijdens de show van de Universal Cats Club (UCCeV) in Heinsberg (Duitsland) Best in Show geworden in de categorie 3-6 maanden, Zain haalde zijn eerste Best in Varieteit en Tezon won ook zijn BIV. Koko won haar 2e CAC van een concurrent en datzelfde gold voor John Travolta, die daarmee zijn Champion titel binnen sleepte. Al met al een erg lange maar vooral succesvolle show voor Kremen City.
4. apr, 2017
De foto's van onze poezen en katers hebben een update gehad :-)
8. mrt, 2017
Nieuwe foto's van Kremen City katten ontvangen van hun huidige 'personeel'.
19. feb, 2017
Tijdens de kattenshow van de NKFV in Fijnaart heeft onze eigen Koko van kremen City haar eerste CAC (kampioenspunt) behaald. we zijn mega trots op haar, zeker omdat ze pas 11 maanden oud is. Tezon behaalde zijn tweede CAGCI voor Groot Internationaal Kampioen en Zain met CACIB zijn eerste punt voor Internationaal kampioen. Kortom een prima show voor ons.
6. feb, 2017
Nieuwe visite kaartjes besteld
De nieuwe visitekaartjes van Kremen City zijn besteld :-)
5. feb, 2017
Eindelijk tijd gevonden om alle ontvangen foto's van de kittens en katten van Kremen City in hun nieuwe omgeving toe te voegen. Je kunt de foto's en folders liken if you like :-)
29. jan, 2017
Tijdens de kattenshow van Neocat in Houten kreeg onze creme kater I.Ch. Tezon from British Rainbow zijn eerste punt voor de titel van Groot Internationaal Kampioen. Blauwe kater Ch. Zain from British deed voor de eerste keer mee voor Internationaal Kampioen en werd tweede in zijn klasse en kreeg U2. Onze lilac poes Koko van Kremen City presteerde prima op haar eerste show en werd U2 van vier poezen in haar klasse. Blauwe poes Kinso van Kremen City, ook op haar eerste show kreeg een U voor Uitmuntend. Zij zat maar liefst 13 katten in dezelfde klasse.

2016

27. nov, 2016
Website bijgewerkt
Zo eindelijk tijd gemaakt om de website bij te werken, nieuwe nesten toegevoegd en de showresultaten bijgewerkt :-).
13. nov, 2016
Titels voor Tezon en Zain na show in Vlodrop
Tijdens de kattenshow van Limbracat in Vlodrop op zondag 13 november heeft Tezon zijn International Champion titel behaald (4x CACIB) en ook Zain heeft de Championtitel (3x CAC) binnen!
30. okt, 2016
Opnieuw Kampioenspunten voor Zain en Tezon
Ook tijdens de kattenshow van de NLKV in Eindhoven, zondag 30 oktober heeft Zain zijn weer een CAC kampioenspunt gehaald. Ook Tezon deed het weer prima en haalde zijn derde CACIB punt voor Internationaal Kampioen.
18. sep, 2016
Kampioenspunten voor Zain en Tezon
Tijdens de kattenshow van de NVvK in Rotterdam, zondag 18 september heeft Zain zijn eerste CAC kampioenspunt gehaald tijdens zijn eerste show. Heel trots op hem. Ook Tezon deed het prima en haalde zijn tweede CACIB punt voor Internationaal Kampioen.

Cattery nieuws

NIeuw over onze cattery Kremen City.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 16:28
Foto's 2020 heeft ontvangen 5
Vandaag | 13:18
Foto's 2020 heeft ontvangen 1
Vandaag | 13:18
Foto's 2020 heeft ontvangen 1
Vandaag | 13:18
Foto's 2020 heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk