Kremen City nieuws

Sailor bij keurmeester Marco Scaglia tijdens de 1e dag van de Mundikat Paas kattenshow in Zutphen.
Bevestiging van de routine controle door de LID en de resultaten.

2022

19. jun, 2022
Tijdens de eerste dag op zaterdag 19 juni van de Mundicat kattenshow in Uitgeest heeft een van onze nieuwe katers zijn 3e CAC kampioenspunt behaald. Daarmee heeft Eltec's Black Pepper de Champion titel binnen!
18. apr, 2022
Tijdens de tweede dag van de Mundicat Paas kattenshow in Zutphen hebben alle drie onze nieuwe katers hun 2e CAC kampioenspunt behaald. Eltec's Black Pepper (zwarte kater), Eltec's Sailor (blauwe kater) en Fabolous Garfield (rode kater) zijn hiermee nog 1 piunt verwijderd van hun kampioens titel. Vandaag kreeg Fabolous Garfield van keurmeester Marco Scaglia (Italie) de nominatie voor beste kater voor Best in Show (NOM). Bij keurneester Bobby Funk (Duitsland) was de nominatie voor BIS voor Eltec's Black Pepper.
17. apr, 2022
Tijdens de eerste dag van de Mundicat Paas kattenshow in Zutphen hebben alle drie onze nieuwe katers hun 1e CAC kampioenspunt behaald. Eltec's Black Pepper (zwarte kater), Eltec's Sailor (nblauwe kater) en Fabolous Garfield (rode kater) zetten hiermee hun eerste stap op weg naar de kampioens titel. Sailor kreeg ook nog de BIV (Best in Varieteit) en hij werd doorzijn keurmeester Marco Scaglia ook genomineerd als beste kater voor Best in Show (NOM).
10. feb, 2022
Routine congtrole LID inspectie Kremen City "Geen opmerkingen
Onze cattery Kremen City heeft donderdag 10 februari (uiteraard niet aangekondigd) bezoek gehad van een districts inspecteur van de Landelijke Inspectie Dierenpolitie (LID) voor een routine controle. De bevinding van de inspecteur is "dat er geen enkele tekortkoming is geconstateerd van de regels zoals gesteld in de Wet Dieren en het daarop gebaseerde Besluit houders van dieren". We vinden het een goede zaak dat daarop gecontroleerd wordt bij alle fokkers die bedrijfsmatig bezig zijn (en dat is iedereen die een advertentie plaatst).
4. feb, 2022
Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website met toestemming van de eigenaren. Folder voor 2022 is toegevoegd met ontvangen foto's eidn december 2021 en januari 2022
Onze Dexter van Kremen City (roepnaam Slonik) is op 24 oktober 2021 World Champion geworden. Feliciaties voor eigenaar Tatjana Temchenko van cattery British Rainbow in Oekraine.

2021

25. nov, 2021
Vandaag veel ontvangen foto's van eigenaren van Kremen City kittens toegevoegd in Fotoalbums - Foto's 2021.
24. okt, 2021
Onze Dexter van Kremen City (roepnaam Slonik) is op 24 oktober 2021 World Champion geworden. Feliciaties voor eigenaar Tatjana Temchenko van cattery British Rainbow in Oekraine!
14. aug, 2021
Olga heeft zaterdag 14 auguxtus deelgenomen aan de chipcursus in Harderwijk en het certificaat behaald. Olga doet vanuit haar werk in de zorg al meer dan 10 jaar medische handelingen, dus chippen gaat haar goed af. Hondenchipcursus.nl is een CRKBO erkende onderwijsinstelling voor Kort Beroeps Onderwijs. U kunt vanaf nu bij Kremen City terecht voor het laten chippen van uw katten en/of honden als u in de buurt van Eindhoven woont. Als u een afspraak wilt kunt u ons een bericht sturen via ''Contact' op deze website. Prijs voor chippen is 19,95 euro per kat/hond, bij nest 3 of meer 17,50 euro per kitten/puppy.
4. jul, 2021
Sinds begin julie 2021 hebben we bij Kremen City twee nieuwe Britten: een rode kater, Fabulous Garfield (geboren februari 2021) en Hermelien Jeanine (geboren maart 2021) beide van cattery Aureum in uit Krasnojarsk in Rusland.
12. mei, 2021
Sinds eind 2020 hebben we bij Kremen City twee nieuwe katers: een zwarte Brit met oranje ogen, Black Pepper en een blauwe Brit ook met oranje ogen, Sailor (geboren augustus 2020). Beide katers zijn nog erg jong: Sailor is geboren in juni 2020 en Black Pepper in augustus 2020.
6. feb, 2021
Onze website is bijgewerkt en ondersteunt beveiligde verbindingen met HTTPS- en SSL-certificaten. U kunt het zelf bekijken via:

https://www.kremencity.nl

U dient een groen (of zwart) hangslot naast de naam van de website te zien in de adresbalk van de browser. De verbeterde beveiliging zorgt ervoor dat de informatie van bezoekers gecodeerd wordt, waardoor de bezoeken veiliger worden.
22. jan, 2021
Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website na toestemming van de eigenaren. Folder voor 2021 is toegevoegd met ontvangen foto's
6. jan, 2021
We hebben vandaag voor al onze poezen en katers de gezondheids inventarisatie laten doen door Petsfit Dierenartsen. Iedereen is goedgekeurd :-)

Het is sinds kort bij de NVVK om stambomen te kunnen aanvragen verplicht om een aantal gezondheidsonderzoeken te doen voordat de dekking plaats vindt:

- Een FIV/FelV test
- Een onderzoek door een dierenarts of er sprake is van navelbreuk
- Voor katers: een onderzoek door een dierenarts waarbij wordt vastgesteld of beide teelballen zijn ingedaald
NVVK Gezondheids Inventaisatie formulier
Handige Brochures van Petsplan voor nieuwe eigenaren van kittens van Kremen City met Maand Gratis Huisdierenverzekering

2020

19. mei, 2020
SInds ruim 2 jaar heeft Kremen City ook een instagram account, Kremencity.nl, beheerd door onze oudste dochter.

Vandaag pagina 'Instagram' toegevoegd op de website (klik op de titel van dit nieuwsbericht).
6. feb, 2020
Foto's die wij ontvangen van de huidige eigenaren van kittens en katten van Kremen City plaatsen we op de website na toestemming van de eigenaren. Folder voor 2020 is toegevoegd met ontvangen foto's
30. jan, 2020
Met ingang van januari krijgen de eigenaren van nieuwe kittens van Kremen City naast een Royal Canin kitten pakket ook een Maand Gratis Huisdierenverzekering mee van Petplan, samen met een brochure "De Eerste Dagen" en een brochure "EHBO voor je Kat". De maand gratis verzekering geldt alleen als u in Nederland woonachtig bent.

2019

15. dec, 2019
Tijdens de show van de NLKV in Oirschot kreeg ZoomZoom zijn tweede CAC kampioenspunt en BIV (Best in varieteit). Victor haalde zijn derde CACIB voor Internationaal kampioen en onze creme poes Uma haalde haar eerste CAC.
24. nov, 2019
Op de show van de BCF in Antwerpen gaf keurmeester Dirck RAemdonck onze Cinnamon kater Zoom Zoom von Walder zijn eerste CAC kampioenspunt.
22. sep, 2019
Tweede CACIB voor Victor
Op de show van de NRKV in Ede kreeg Victor van de keurmeester een prima rapport en zijn tweede CACIB punt voor Internationaal Kampioen.
8. sep, 2019
John Travolta Best in Show NVvK in Rotterdam
De show in Rotterdam van de NVvK op zondag 8 september was weer erg succesvol voor Kremen City. Onze blauwe kater John Travolta kreeg zijn derde CACIB en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Victor, onze lilac kater werd Best in Varieteit (kleur) en haalde zijn eerste CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.
29. jul, 2019
Nieuwe website voor NVvK
24. jun, 2019
Foto's 2019 toegevoegt. Je kunt de page liken!
31. mrt, 2019
Victor best in Show op show NVvK in Gouda
De show in Gouda van de NVvK op zondag 31 maart was erg succesvol voor Kremen City. Onze lilac kater Victor kreeg zijn derde CAC en haalde daarmee zijn Kampioens titel en werd bovendien verkozen tot Best in Show korthaar kater! Jonh Travolta, onze blauwe kater haalde zijn tweede CACIB punt voor de titel van internationaal Kampioen.
4. mrt, 2019
Website bijgewerkt
Lilac kater Victor van kremen City toegevoegd
Victor van Kremen City krijgt Kampioens titel en verkozen tot Best in Show kater Korthaar, NVvK show in Gouda 31 Maart 2019

2018

8. okt, 2018
Prada van Kremen City Kampioen in Wassenaar
Tijdens de show van de NRKN in Wassenaar kreeg Prada haar derde CAC en werd dus Kampioen met Ch. titel! Onze lilac kater Victor kreeg zijn tweede CAC. Tezon behaalde zijn tweede CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.
16. sep, 2018
Foto's toegevoegd die we de afgelopen maanden ontvingen van Kremen City katten bij hun huidige baasjes. Like them if you like them :-)
9. sep, 2018
Op de eerste show na de zomer van de NVvK in Rotterdam kregen vier van onze katten kampioenspunten: Victor kreeg zijn eerste CAC, Prada haar tweede CAC, John Travolta zijn eerste CACIB en onze trots Tezon behaalde zijn eerste CAGCE punt voor Groot Europees kampioen.
11. feb, 2018
Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Turnhout tijdens de show van the Belgian Cat Fanciers club zijn laatste CACE punt en werd daarmee Europees kampioen. Blauwe kater Zain van British Rainbow haalde er zijn eerste CACE punt
14. jan, 2018
Creme kater Tezon from British Rainbow haalde in Westerlo in Belgie tijdens de show van de European Cat Association weer een CACE punt. Blauwe kater Zain from British Rainbow haalde zijn laatste CAGCI punt en is nu Groot Internationaal kampioen.
De visitekaartjes van Kremen City

2017

17. dec, 2017
Onze lilac kater Victor van Kremen City is tijdens de show van de Universal Cats Club (UCCeV) in Heinsberg (Duitsland) Best in Show geworden in de categorie 3-6 maanden, Zain haalde zijn eerste Best in Varieteit en Tezon won ook zijn BIV. Koko won haar 2e CAC van een concurrent en datzelfde gold voor John Travolta, die daarmee zijn Champion titel binnen sleepte. Al met al een erg lange maar vooral succesvolle show voor Kremen City.
4. apr, 2017
De foto's van onze poezen en katers hebben een update gehad :-)
8. mrt, 2017
Nieuwe foto's van Kremen City katten ontvangen van hun huidige 'personeel'.
19. feb, 2017
Tijdens de kattenshow van de NKFV in Fijnaart heeft onze eigen Koko van kremen City haar eerste CAC (kampioenspunt) behaald. we zijn mega trots op haar, zeker omdat ze pas 11 maanden oud is. Tezon behaalde zijn tweede CAGCI voor Groot Internationaal Kampioen en Zain met CACIB zijn eerste punt voor Internationaal kampioen. Kortom een prima show voor ons.
6. feb, 2017
Nieuwe visite kaartjes besteld
De nieuwe visitekaartjes van Kremen City zijn besteld :-)
5. feb, 2017
Eindelijk tijd gevonden om alle ontvangen foto's van de kittens en katten van Kremen City in hun nieuwe omgeving toe te voegen. Je kunt de foto's en folders liken if you like :-)
29. jan, 2017
Tijdens de kattenshow van Neocat in Houten kreeg onze creme kater I.Ch. Tezon from British Rainbow zijn eerste punt voor de titel van Groot Internationaal Kampioen. Blauwe kater Ch. Zain from British deed voor de eerste keer mee voor Internationaal Kampioen en werd tweede in zijn klasse en kreeg U2. Onze lilac poes Koko van Kremen City presteerde prima op haar eerste show en werd U2 van vier poezen in haar klasse. Blauwe poes Kinso van Kremen City, ook op haar eerste show kreeg een U voor Uitmuntend. Zij zat maar liefst 13 katten in dezelfde klasse.

2016

27. nov, 2016
Website bijgewerkt
Zo eindelijk tijd gemaakt om de website bij te werken, nieuwe nesten toegevoegd en de showresultaten bijgewerkt :-).
13. nov, 2016
Titels voor Tezon en Zain na show in Vlodrop
Tijdens de kattenshow van Limbracat in Vlodrop op zondag 13 november heeft Tezon zijn International Champion titel behaald (4x CACIB) en ook Zain heeft de Championtitel (3x CAC) binnen!
30. okt, 2016
Opnieuw Kampioenspunten voor Zain en Tezon
Ook tijdens de kattenshow van de NLKV in Eindhoven, zondag 30 oktober heeft Zain zijn weer een CAC kampioenspunt gehaald. Ook Tezon deed het weer prima en haalde zijn derde CACIB punt voor Internationaal Kampioen.
18. sep, 2016
Kampioenspunten voor Zain en Tezon
Tijdens de kattenshow van de NVvK in Rotterdam, zondag 18 september heeft Zain zijn eerste CAC kampioenspunt gehaald tijdens zijn eerste show. Heel trots op hem. Ook Tezon deed het prima en haalde zijn tweede CACIB punt voor Internationaal Kampioen.

Cattery nieuws

NIeuw over onze cattery Kremen City.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

04.02 | 15:52

Een superleuke kater gekocht!! Zeer goed begeleid en professioneel afgehandeld. Alle credits aan Kremen City Cattery.

...
20.01 | 15:03

Onze lieve, mooie Lizzy! Zo blij met haar. Samen met haar dochter Bibi (Aukje Valentijn van Hupsakee) al weer ruim 2 jaar bij ons.

...
15.07 | 14:56

Onze Livia is zo'n lieve, ondeugende maar bovenal een gezellige en aanhankelijke poes! Wij zijn knettergek met haar!

...
26.05 | 10:59
Foto albums heeft ontvangen 9
Je vindt deze pagina leuk