Kremen City Cattery

Kittens

Kremen City Kittens

Wij fokken Britse Kortharen in de kleuren creme, blauw en lilac. Inmiddels hebben we met Cinnamon kater Zoom Zoom ook soms nestjes met zwart, chocolate, cinnamon of fawn kleur. 

De kittens groeien samen op in huiselijke kring en mogen na 14 weken het nest verlaten. Wij verkopen de kittens als huisdier, met castratie/sterilisatie bepaling (dus niet voor fok of het hebben van een nestje).

Zoekt u een kitten?

Wij werken niet met een wachtlijst. U kunt contact met ons opnemen door een reactie te sturen via deze website. 

Bij contact zullen we aangeven of er kittens beschikbaar zijn, en foto's en filmpjes van beschikbare kittens naar u sturen via Whatsapp.

Wij vragen nooit vooraf een betaling. U kunt een kitten voor u bespreken tijdens de kijkafspraak door het doen van een aanbetaling. Als de kitten 14 weken of ouder is kunt u ervoor kiezen om de kitten direct mee te nemen. 

Kijkafspraak

Het is uiteraard mogelijk om de door u gewenste  kitten en de ouders te bezichtigen tijdens een kijkafspraak.  

Als u voor de door u gewenste kitten een kijkafspraak maakt, is de gewenste kitten (mits beschikbaar op moment van maken kijkafspraak) tot en met de kijkafspraak voor u gereserveerd.

Wij sturen per sms een bevestiging van reservering en bij maken van een kijkafspraak een sms een bevestiging met datum tijd en adres.

Vakbekwaamheidsbewijs

Wij zijn als cattery bij de Kamer van koophandel (KvK) geregistreeerd en zijn gecertificeerd met het Vakbekwaamheidsbewijs Houder van Honden en katten dat volgens het "Besluit houder van dieren (juni 2014) verplicht is gesteld.

Geteste ouders

Al onze volwassen poezen en katers zijn negatief getest op PKD en HCM. Bovendien zijn alle ouders getest op FELV en FIV. Onze kittens worden 3x ontwormd, 2x ge-ent, worden gechipt en beide keren onderzocht door onze dierenarts. Verder ontvangt u de kitten met eigen stamboom en eigendomsbewijs van onze vereniging NVvK en met Europees paspoort.

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Ophalen kitten

Bij het ophalen van uw kitten ontvangt u een map met:

- kopie getekend koopcontract

- Paspoort met chipnummer, inentingen, controle dierenarts en data ontwormingen

- Kaart met instructie voor gratis aanmaken account voor chipregistratie

- Stamboom van de kitten uitgegeven door Stamboek van de NVvK

- Info met informatie en advies over eerste dagen van de kitten bij u thuis, over eten, over kattenbak, ontworming en jaarlijkse entingen

- informatie over huisdier verzekering van Petplan

- Van beide ouders kopie van de testen van PKD, HCM, FeLV en FIV

Daarnaast onvangt u het gratis Royal Canin Britse korthaar Kittenpakket en (als u in Nederland woonachtig bent) een Maand Gratis Verzekering van Petplan

Nieuwe reacties

04.02 | 14:52

Een superleuke kater gekocht!! Zeer goed begeleid en professioneel ...

20.01 | 14:03

Onze lieve, mooie Lizzy! Zo blij met haar. Samen met haar dochter Bib...

15.07 | 12:56

Onze Livia is zo'n lieve, ondeugende maar bovenal een gezellige en ...